Tinkimätöntä ammattitaitoa
& ennakkoluulotonta kehitystä

KUN TULEVAISUUDELLA ON SUUNTA

SKKS on erikoistunut innovatiivisiin rakennus- ja huoltotekniikoihin: ilmaverkkoihin, suuntaporaukseen sekä vesistö- ja saaristotyöskentelyyn. Sähköinen toimintaympäristömme takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen tuloksen. 

Vahvuutemme on ammattitaitoinen, luotettava ja ongelmanratkaisukeskeinen toimintamalli, jolla vastaamme haasteisiin ja ylitämme odotuksia. 
Tavoitteemme on, että työtä pystyttäisiin tekemään entistä turvallisemmin, luotettavammin sekä nykyaikaisemmin.


SUUNTAPORAUS

Suuntaporaus on tekniikka, jolla kaapeleita ja putkistoja asennetaan maan alle lähes jälkiä jättämättä. 

Suuntaporauksen avulla asentaminen onnistuu paikkoihin, joihin muuten ei pääse. Mahdolliset esteet kierretään kauko-ohjausta käyttäen, ja putket asennetaan olemassa olevien rakenteiden alle. Asfaltti ja kiveykset jäävät koskemattomiksi. 

Suuntaporaus on ympäristöystävällinen ja vähäpäästöinen menetelmä. Se on ainoa putkien ja kaapeleiden koneellinen asennustekniikka, joka on sallittu luonnonsuojelualueilla.


Tyypillisiä suuntaporaus kohteita ovat:

teiden alitukset / vesistöjen alitukset / rakennusten alitukset / vesi- ja viemärijohtojen asennukset / maalämpöputkistojen asennukset


ILMAKAAPELIVERKOT

Ilmakaapeliverkkoihin liittyvä osaaminen on yksi yrityksemme kulmakiviä. 

Takanamme on yli 300 000 purettua puhelin- ja sähköpylvästä sekä moninkertaisesti ilmakaapeliverkkojen rakennus-, huolto- ja ylläpitotöitä. Kokemuksemme pohjalta olemme kehittäneet työn erikoisluonteen huomioivia työkaluja, joiden avulla vastaamme asiakkaiden monimuotoisiin tarpeisiin ketterän tehokkaasti.

Omistautumistamme kuvaa, että laadimme ilmakaapeliverkkojen huoltoa varten oman työnohjausjärjestelmän. Sittemmin järjestelmä laajeni muille osa-alueille ja valtakunnalliseen käyttöön. 


MAAKAAPELIVERKOT

Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen maakaapeloinnissa kokemuksemme ulottuu Suomen ensimmäisten maakaapeliaurojen ensimetreille saakka.

Ammattitaito ja kehittymisen halu näkyvät nykyisin monipuolisena kalustona, jolla takaamme laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut myös erikoiskohteisiin. Ratkaisemme ongelmasi tinkimättömällä ammattitaidolla niin kesällä kuin talvella. Kalustomme liikkuu joustavasti myös vesistöjä pitkin.


VESISTÖ- JA SAARISTOKAAPELOINTI

Katamaraanilautta vie osaamisemme paikkoihin, joihin ei tavallisilla ajoneuvoilla pääse. 

Alumiininen lautta kuljettaa kaluston saaristoon sekä vesistöjen taa kustannustehokkaasti ja turvallisesti, ja rantautuminen onnistuu hankalissakin olosuhteissa. Saaressa olevan loma-asunnon sähkökaapelit voidaan asentaa järveen, maahan tai ilmaan. Myös purkutyöt veden partaalla hoituvat kauttamme luotettavasti.